Fotostudio huren + model

minisessie beauty & glamour fotografie

Als je heel graag eens met een ervaren fotomodel in een studio wilt shooten, dan is dit je kans!

Het doel van de minisessie is om je vertrouwd te maken met het fotograferen van een ervaren model.
Je zorgt dat je op de geplande tijd, mét spiegelreflexcamera, aanwezig bent. Onder het genot van een bakje koffie of thee krijg je 20 minuten uitleg over de studioapparatuur en komen jouw specifieke vragen aan de orde. Zo kunnen we maatwerk leveren in de sessie. Het model bereidt zich ondertussen voor op de shoot.
Na de instructie begin je met fotograferen. Zolang jij het nodig vindt, word je begeleid bij de belichting en de keuze van poses. Hierna fotografeer je volledig zelfstandig samen met het model
Zo’n 10 minuten voor het einde van de geboekte tijd wordt de sessie afgerond om de studio vrij te maken voor de volgende sessie.

Alle gemaakte foto’s mag je vrij gebruiken voor een eigen portfolio, bijvoorbeeld op Facebook. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat de foto’s verkocht worden voor publicatiedoeleinden. Dit leggen we vooraf vast in een contract.

Studiohuur + model

€ 75,00

Ochtendsessie
Op doordeweekse dagen voor de studiohuur + basisuitrusting en model
Studiohuur + model

€ 80,00

Zaterdag- of zondagochtend
Op zaterdag of zondag de studiohuur + basisuitrusting en model

Vragen & antwoorden

Kan ik dagelijks terecht?

Nee; via de bookingspagina kun je dagelijks (behalve op zondag) de studio huren per dagdeel. Afwijkende wensen kun je beter per mail insturen.

Zijn wij alleen in de studio?

Ja; maar er is altijd iemand in het pand aanwezig om je te helpen met de instelling van de lampen of het wisselen van lichtvormers.

Met hoeveel mensen mag ik komen?

Vanwege de veligheid mogen er maximaal 4 volwassenen of 3 volwassenen en 3 kinderen in de studio zijn.

Mag ik met meerdere fotografen komen?

Nee; de studio is te klein om met meerdere fotografen tegelijk te fotograferen. Het is echter wel mogelijk om na bijvoorbeeld 1,5 uur te wisselen van fotograaf.

Moet ik een borg betalen?

Ja; na de booking word je doorgeschakeld naar een Ideal-omgeving en betaal je de huursom + € 50,-- borg. Als je de studio in originele staat achterlaat, wordt deze borg dezelfde dag nog teruggestort.