Ga naar hoofdinhoud

Workshop studiofotografie

140,00

Categorie:

Beschrijving

€ 140  (workshop inclusief model)

De Workshop studiofotografie is speciaal voor beginnende fotografen die zich willen richten op modellen fotografie. Je krijgt uitleg over de verschillende studiolampen en waarom we deze in een specifieke situatie gebruiken. Tijdens deze workshop worden we bijgestaan door een ervaren model van Zeeuws Model en soms ook als extra een onervaren model, om de verschillende benadering te leren kennen. We behandelen eerst een stukje theorie en na de lunch gaan we echt aan de gang met shooten. We hanteren een max aantal deelnemers om te zorgen dt iedereen voldoende tijd krijgt om 1 op1 met het model te shooten.

We laten je kennismaken met de basisbeginselen van studiofotografie. Waarom je bepaalde keuzes moet maken zoals waarom een, twee, of juist nog meer lampen en waar moeten deze lampen aan voldoen? We vergeten hierbij ook de lichtvormers niet! Waarom een softbox of een beautydisc? Met of zonder grid? En natuurlijk de reflectors. Ook hechten we veel waarde aan de communicatie met het model! Gebrekkige of te vrije communicatie kan een shoot volledig verpesten voor beide partijen.

Wat ga je leren?

– Welke basisopstelling en hoe breid je die uit?
– Welke opstelling gebruik ik bij een portretten?
– Werken met één en meerdere flitslamppen
– Het juiste gebruik van een softbox
– Accessoires, grids en reflectoren gebruiken
– Welke camera-instellingen je gebruikt bij studioflitsers?
–lichtmeter gebruiken?

Wat moet je weten / bij je hebben?

  • Weten hoe je diafragma, sluitertijd en ISO-waarde in moet stellen op je camera.
  • Je camera moet voorzien zijn van een hotshoe. Deze wordt gebruikt om een trigger aan te sluiten voor het activeren van de studiolampen.

De prijs van deze workshop studiofotografie is nu tijdelijk 140 euro (incl. BTW). Dit is inclusief koffie/thee/frisdrank en een lunch tijdens de workshop.

Aanmelden
Als je wilt deelnemen en voeg dan de workshop toe gaan de winkelmand. Je kunt direct betalen met iDeal, Mistercash, PayPal, VISA, Mastercard of via een bankoverschrijving. Hierna krijg je automatisch een bevesting!

OP DE HOOGTE BLIJVEN
Back To Top